Kullanım, Gizlilik Taahhüdü ve Güvenlik Sözleşmesi

Kullanım Şartları:

  • Drguzellik.com’da yazılan mesajlardan tamamen yazan site üyesi sorumludur. Şahısların yazdıkları yazılardan dolayı sitemiz hiçbir sorumluluk kabul etmez.
  • Sitede tavsiye edilen ürünlerin etkileri, kişiden kişiye ve uygulamadaki farklılıklar sebebiyle değişiklik gösterebilir. Drguzellik.com uzmanları; çok tercih edilme, çalışılan kuaförlerin tecrübeleri, üreticinin verdiği bilgiler ve tüketici görüşlerine göre ürün tavsiyesi vermektedirler, tüm ürünleri deneyerek tavsiye etmesi mümkün değildir. Sachane.com’ a bağlı Drguzellik.com’ daki içerikler %100 doğru olmayabilir. Tavsiye edilen ürünlerin üyeleri tamamen memnun etme garantisi yoktur. Uzmanların verdiği bilgilerden dolayı sitemiz ve Sachane.com hiçbir sorumluluk kabul etmez.
  • T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar siteye gönderilemez.
  • Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  • Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; site yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.
  • Yorum amacı taşımayan salt propaganda içerikli parti ve siyaset yazıları yasaktır.
  • Her türlü taciz edici yazı yasaktır.
  • Drguzellik.com'da, büyük harfle yazı yazmak kesinlikle yasaktır!
  • Drguzellik.com'da, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sitenizde satılan veya aracı olunulan bir “ürünün” reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar ile tanıtımı yasaktır.
  • Mesajlarda öğretici veya örnek gösterici görseller dışında görsel kullanılamaz.
  • Site yöneticileri kurallara uymayan mesajları değiştirme ve silme hakkına sahiptir.
  • Site kurallarına uymayan üyeler yöneticiler tarafından uyarılır, davranışın tekrarında sistemimizden kayıtları silinir.
  • Site kurallarının güncellenme veya yenilerinin eklenmesi hakkı site yöneticilerince her zaman saklıdır.
  • Her türlü telif hakkı içeren paylaşım yasaktır.
  • Siteye üye olan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

Gizlilik Taahhüdü ve Güvenlik Sözleşmesi

Drguzellik.com, üyelerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, yaş, ilgi alanlarınız, e-posta vb.) sizlerden talep etmektedir. Drguzellik.com sunucularında toplanan bu bilgiler, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik üye"sınıflandırma” çalışmalarında sadece Sachane.com ve Drguzellik.com bünyesinde kullanılmaktadır.

Drguzellik.com, üyelik formlarından topladığı bilgileri, söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır. Drguzellik.com, e-posta adresleri ve üyelik formlarında istediği kişisel bilgilerin haricinde site kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır.

Kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel veriler, Drguzellik.com üyelerine daha özel ve etkin bir deneyim yaşatmak amacıyla Drguzellik.com ve Sachane.com iş ortakları ile paylaşılabilmektedir. Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir.

Üyelerin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece üyenin kendisi ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece üye değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Herhangi bir zamanda günlük email gönderim listemizden çıkmak isterseniz, gönderdiğimiz emaillerin alt kısmında bulunan “E-bulten listemizden çıkmak için lütfen tıklayınız” linkine tıklayarak e-bulten üyeliğinden tek tıkla , kolayca çıkabilirsiniz. Ayrıca Drguzellik.com’da ‘’Secure Sockets Layer’’ (SSL) teknolojisi kullanılmaktadır.128 bit SSL sertifikamız sayesinde kişisel bilgileriniz şifrelendiğinden 3.şahısların ellerine geçmesi tamamı ile engellenmiştir.

Gizlilik ilkeleri Kişisel Bilgileriniz: Drguzellik.com üye olurken girdiğiniz kişisel bilgiler sadece site yöneticileri tarafindan kontrol ve güvenlik maksatlı görülecektir. Girmiş olduğunuz bilgileri istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.